27 desember 2007

Julafta!

Julafta blei ein flott dag for oss to.
Det begynte med ein telefon før kl 6,30. Arnfinn hadde undervisning til ca kl 11, og elles var der mange forskjellege innom. Me var vel 12 stk som satt ved langbordet og åt graut. Graut er ikkje det me har mest av gjennom året, men det høyrer liksom med på julafta. Spesielt kjekt var det å ha familien Madland frå Tau innom.
Mange ting skulle ordnast; rapporter skulle skrivast, brudekjole som hadde blitt oppbevart her skulle tilbake til eigaren, møter avtalast og så småpratar innimellom. ……

Om ettermiddagen var det berre oss to att heime. Litt rydding, oppvask og så kom pinnekjøtt lukta! Me koste oss med maten, leste juleevangeliet og opna dei 5 julepakkane. Fullmånen lyste for oss, og det var flott å kunna laga til ”soverommet” vårt, (som vanleg nå på denne tida) ute på verandaen. Flott!
Tenk så har me fått feira vår 13 jul her på Kysten.

Ein kjem liksom nærmare ”originalen” her, palmer, varmt og masse stjerner som lyser. Tenk det som skjedde julenatt var; ”ei gleda for alt folket”.

1 kommentar:

Anonym sa...

hei og fortsatt god jul. Følger spent med på cnn og leser nation today. Håper det blir fredelig tross drap av politifolk i vest. Ellers ser det ut til at dokk har hatt en fin julaften. Ser dere for oss på verandaen, pinnekjøtt og en god åpen himmel over dere. Eia var vi der.. Ha en fin nyttår og takk for alt i dette året. Vi har hatt flotte dager med barna hjemme. Det går bare så alt for fort. Yes, baraka kutoka Bwana wetu. Edvard